Створено «гарячу лінію» для підприємців

Створено «гарячу лінію» для підприємців. Відтепер можемо подати скарги щодо зловживань чи корупційних дій органів державної влади в телефонному режимі

0 800 503 045 – «гаряча лінія» Урядового контактного центру, зателефонувавши на яку підприємець може подати скарги щодо зловживань чи корупційних дій органів державної влади, а також пропозиції щодо заходів Уряду для покращення умов ведення бізнесу. 

Усі звернення будуть реєструватись та направлятимуться для реагування відповідним органам виконавчої влади.

Голова Уряду також зазначив про можливість розгляду питань, які виникатимуть стосовно порушення прав підприємців на засіданнях Уряду в прямому ефірі з безпосереднім запрошенням осіб, причетних до утиску бізнесу.

"Ми з одного боку будемо боротися з корупціонерами і тими, хто не розуміє, що таке державний інтерес, з іншого боку, ми будемо створювати нову систему, яка не дозволить утискати малий бізнес там, де сьогодні це відбувається", - заявив Володимир Гройсман, зазначивши, що це питання є актуальним і Уряд буде займатися його вирішенням.

Дзвінки на «гарячу лінію» для підприємців прийматимуть фахівці Урядового контактного центру у робочі дні з 9 год. до 18 год. (п’ятниця – до 16.45). У вихідні, святкові дні та з 18 год. до 9 год. дзвінки переадресовуватимуться фахівцям основної урядової «гарячої лінії» (0 800 507 309).

11.05.2016 Повернутись

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити відгук

Оцінити

Нові