Ближче до Європи

«Ближче до Європи. Україна стала учасником європейської програми підтримки малого і середнього бізнесу COSME»

Прес-служба Мінекономрозвитку повідомила про нещодавне підписання в Брюселі Угоди про участь України в програмі ЄС “Конкурентоспроможність підприємств малого та середнього бізнесу (COSME) (2014 року – 2020)”, що означає офіційне приєднання України до європейської програми підтримки малого і середнього бізнесу COSME.

COSME – програма Європейського Союзу, що передбачена та реалізується в рамках стратегії «Європа-2020» та основною метою якої є забезпечення сприятливих умов для утворення, ведення та розвитку малого і середнього бізнесу.

Для України такий крок повинен забезпечити сприятливий бізнес-клімат для розвитку українського бізнесу, включаючи підтримку експортно-імпортної діяльності підприємств, розширення торговельно-економічних зв’язків, формування загальної картини культури ведення бізнесу та загалом налагодження міжнаціональних бізнес зв’язків. В рамках програми планується також проведення семінарів, стажування, різноманітних освітніх програм.

Детальніше про саму програму, інформацію хто має право брати участь та коли вона почне працювати можна знайти за посиланням: http://bit.ly/1WfQdBd

13.05.2016 Повернутись

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити відгук

Оцінити

Нові